slide1

ЗДРАВСТВО

Универзитетски клинички центар Скопје – донација од инструменти и медицински апарати
Поддршка на лекари и здруженија за учество на врвни светски семинари и конгреси


 

ИНДИВИДУАЛНА ПОМОШ

Преку 200 индивидуални донации (имињата и целта на донациите се познати на компанијата и истите ги водиме во дискреција)
Особено сме горди на нашата целосна посветеност на мајката Валентина со 4-те деца, која стана наш вработен а истовремено ја презедовме грижата околку нејзината четворка се до нивното полнолество

map

УЛ. Македонија 11а 1000 Скопје